About me

Kloning kan føles nødvendigt
Jeg hedder Tina Poulsen og er en 36 årig, hjemmegående fidusmager. Jeg er blevet førtidspensioneret og arbejdsmarkedet blev fundet "ikke egnet" til mig. Sådan vælger jeg at formulere det, og ikke omvendt.

Så da tiden hjemme pludselig blev lang og jeg skulle redefinere, hvem Tina var, fandt jeg en masse kreative ting at kaste mig over.

Jeg er også mor til en 16 årig éner som ofte får hjertet til at boble over af lykke og stolthed. Hun hedder Nanna, hvilket betyder "modig".... og lige nu synes jeg hun er modig, sej og en ener! Hun smutter nemlig snart et år til USA, for at gå på High school. Hun kommer til at residere i staten Oklamhoma, hos en rigtig sød familie, der har en datter der er to dage ældre end Nanna. Kan det blive meget mere passende?

Nanna
Og da der heldigvis findes Skype, MSN og andre online tjenester, er jeg slet ikke så nervøs for at savne. Ikke på samme måde som min kusines forældre må have savnet hende, da hun smuttede til USA, før alle havde pc og skype ikke var opfundet.

Det er langt sværere at fatte, at MIN datter pludselig er færdig med folkeskolen og smutter ud og oplever verden. MIN datter, hun kan da ikke være så gammel allerede....vel?

Ellers lever jeg singlelivet og nyder det. Forstået sådan at jeg bor alene med Nanna og har gjort det mere eller mindre i mange år. Jeg søger ikke at ændre på den status... !


Af hobbies kan jeg fortælle, at jeg leger med alt muligt inden for foto, tegning, maling, glas, smykker, strik, hækling, syning og alt det der er muligt at stikke næsen i. Den altoverskyggende hobby, der fylder mest, er uden tvivl fotografi. Hvis jeg vandt i lotto, ville jeg købe et super fedt kamera, før jeg købte en fed ferie. Lige nu hygger jeg mig med et Canon Eos 450D... et udemærket kamera, men som jeg føler jeg er vokset fra.
Men som en klog mand engang forklarede mig: "En god fotograf, bør kunne tage vinderfotos, med et engangskamera. Det handler om motivet, ikke udstyret". Jojo, men derfor ønsker jeg mig nu alligevel noget fedt legetøj ;)

Maleri i stuen
Ellers må jeg sige at jeg holder rigtigt meget af at male. Ikke at jeg er nogen Picasso eller på anden vis dygtig på den måde. Men jeg hygger mig gevaldigt med det og det er jo det aller vigtigste.

Jeg har malet alt fra bittesmå billeder til ret store. Og jeg skal da ikke lyve.... de store er nu sjovest. Men jeg har også været udfordret, derud hvor jeg var sikker på jeg ikke kunne bunde, men alligevel sejrede. I hvert fald en indre sejr!! Da jeg blev spurgt om jeg ville male Simon Spies! GOSH tænkte jeg lige... inden jeg mumlede at jeg da kunne prøve. Men modtageren var, så vidt vides, ganske tilfreds.... og så fik jeg prøvet noget jeg ikke havde troet jeg skulle prøve.

Så med alle de hobbies, savner jeg virkelig plads. Jeg drømmer om det der lille nedlagte landbrug, hvor jeg kunne boltre mig, i hele den ene længe. Vist en drøm mange kreative quinder har eller har haft ;) Plads plads plads.

En nyopdaget hobby, er glas!! At kreere ting i glas, som er så organisk, er super fedt. Havde jeg råd og plads, så stod der helt sikkert allerede en ovn her på matriklen. Mit hovede bobler hurtigere over med idéer, end jeg kan nå at omsætte på det ugentlige kursus.
Men det er jo i bund og grund bare et luksusproblem, så jeg lever med det. Indtil nu har jeg lavet både store og små huse. Og på pind og ikke på pind. En påfugl er også prøvet. Og på tegnebordet ligger en stooor guldsmed. Men kig med.... næsten alt jeg leger med, deler jeg med jer. :)